4shared
Zakelijk nieuws:

Onderzoek Universiteit van Tilburg

Hieronder een verzoek van een Extended-Master student Klinische Psychologie aan de Universiteit van Tilburg voor een onderzoek van Universiteit van Tilburg. (Wel voor mensen met de Turkse achtergrond.)

Graag uw aandacht voor het volgende:
De laatste jaren is de vragen naar gezondheidszorg toegenomen, ook door Turkse/Marokkaanse-Nederlanders. Echter, uit onderzoek blijkt dat lang niet alle personen met een hulpvraag op de juiste plek terecht komen.

Vanuit de Universiteit van Tilburg ben ik bezig met een grootschalig onderzoek om het gat tussen vraag en aanbod te kunnen dichten. Daarom ben ik geïnteresseerd in de meningen en verwachtingen van personen van Marokkaanse en Turkse afkomst.

Voor dit onderzoek ben ik op zoek naar participanten. Hoe meer participanten, des te beter het onderzoek.

Belangrijke punten:
– Het onderzoek duurt maximaal 15 minuten
– Alle gegevens worden uiteraard anoniem verwerkt

Zou ik een link op uw site mogen plaatsen (of zou u dat willen doen)? De link is http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=86809 .