4shared
Zakelijk nieuws:

Ernstige droogte bedreigt voedselzekerheid komende tien jaar al

De invloed van ernstige droogte kan volgens nieuw onderzoek de komende tien jaar al voelbaar zijn in grote delen van de wereld. Landen als China, Pakistan en Turkije zullen getroffen worden, met gevolgen voor de voedselzekerheid in de hele wereld.

De komende tien jaar lopen grote delen van Azië een verhoogd risico op ernstige droogte die de lokale en zelfs de mondiale voedselzekerheid kunnen beïnvloeden. Dat meldt een rapport dat opgesteld is door onderzoekers van de Universiteit van Leeds in opdracht van het Britse Centre for Low Carbon Futures.

via Ernstige droogte bedreigt voedselzekerheid komende tien jaar al – Extreme Aarde – De Morgen.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.