4shared
Zakelijk nieuws:

Nederlands visum vanuit Turkije moet sneller

Turkse zakenmensen moeten veel sneller een visum kunnen krijgen voor Nederland dan nu het geval is. Dat vindt burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam. Hij stuurt daarom samen met zijn Amsterdamse collega Eberhard van der Laan hierover een brief naar Den Haag.

Het probleem met de visa voor Turkse zakenmensen werd duidelijk tijdens een reis van onder meer de burgemeesters van Amsterdam en Rotterdam naar Turkije afgelopen week. De zakenmensen in Turkije beklaagden zich tegenover de delegatie over de langzame visumprocedure. Aboutaleb en zijn collega Van der Laan vinden dat Turkse zakenmensen “snel en flexibel’’ naar hun zakenpartners in Nederland moeten kunnen reizen.

via Nederlands visum vanuit Turkije moet sneller – Regio – bndestem.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.