4shared
Zakelijk nieuws:

New album: Confession | Karsu Dönmez

CONFESSION is het langverwachte eerste studioalbum van tekstschrijver, componiste en pianiste Karsu Dönmez. Karsu kreeg nationale bekendheid vanwege haar optreden in de fameuze Carnegie Hall in New York. Ze werd uitgenodigd door programma’s als De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman en maakte tussendoor kennis met Koningin Beatrix en Bill Clinton. Nu is er eindelijk haar debuutalbum. CONFESSION laat een mix van jazz, blues, pop en etnische invloeden horen. Op dinsdag 16 oktober presenteert Karsu het album in North Sea Jazz Club in Amsterdam. CONFESSION is vanaf 19 oktober verkrijgbaar in de winkel.

Bekijk hier de videoclip van de eerste single ‘Play My String’.

via New album: Confession | Karsu Dönmez.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.