4shared
Zakelijk nieuws:

Turken lopen ‘seculiere’ mars

Duizenden seculiere Turken zijn maandag in Ankara de straat opgegaan voor een mars ter herdenking van de oprichting van de Turkse republiek. De autoriteiten hebben de mars verboden om veiligheidsredenen. De grootste oppositiepartij heeft zich echter achter de mars geschaard. De Dag van de Republiek, een feestdag in Turkije, is de afgelopen jaren een symbool geworden van de kloof tussen de islamitische Turkse regering en haar tegenstanders, die vrezen dat de seculiere grondslag van Turkije in gevaar is.

http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Panzerin-onunde-meydan-okudu-dzrXcYmdLkE6.html

via nieuws.MAROKKO – Turken lopen ‘seculiere’ mars.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.