4shared
Zakelijk nieuws:

Turkije 2012; laatste evenement van Kunstfactor

Kunstfactor Live! is een initiatief van Kunstfactor, landelijk sectorinstituut amateurkunst. Dit driedaags evenement had als doel de actieve kunstbeoefening te stimuleren en een platform te bieden voor inspiratie, debat, ontmoeting en dialoog aan de verschillende professionals uit het werkveld. Tijdens de bijeenkomst ‘Substainable communities’ werd met Nederlandse en Turkse experts gesproken over duurzame relaties, het delen van kennis, het verbinden van het lokale met het globale, en het respect voor verschillen. Kernvragen: ‘Welke ontwikkelingen op dit gebied zien we in Nederland en Turkije?’en ‘Welke impulsen geeft kunstbeoefening aan een sociaal en ecologisch verantwoord leven?’

lees verder op: Wereldjournalisten Turkije 2012; laatste evenement van Kunstfactor.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.