4shared
Zakelijk nieuws:

Verklaring Corendon over ontruiming vliegtuig in Turkije

Bij een vliegtuig van Corendon dat van Turkije naar Noorwegen zou vliegen is vanochtend brand uitgebroken in de cockpit. Volgens de berichten zou de bemanning daarbij haar passagiers achtergelaten hebben en er zelf vandoor zijn gegaan. Drie mensen raakten gewond en 25 ademden teveel rook in. Corendon heeft inmiddels een bericht uitgebracht waarin staat dat er inderdaad gewonden zijn gevallen maar dat de bemanning van het vliegtuig niet het vliegtuig heeft verlaten tot de laatste passagier uit het vliegtuig was. Hieronder de verklaring:

via Verklaring Corendon over ontruiming vliegtuig in Turkije | Travel.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.