4shared
Zakelijk nieuws:

Fitch ziet Turkije als veilige belegging

Fitch verhoogde de beoordeling van Turkije met een stap naar BBB. Daarmee hebben de staatsobligaties van de opkomende economie nu de ‘investment grade’ bereikt, waardoor de mogelijkheden voor beleggers om in de schulden van Turkije te investeren aanzienlijk worden vergroot.

Fitch is de eerste van de grote drie kredietbeoordelaars die Turkije in deze categorie opneemt. Bij Moody’s is het land nog een stap van investment grade verwijderd, bij Standard & Poor’s zijn nog twee stappen omhoog nodig.

via Fitch ziet Turkije als veilige belegging – Actueel financieel nieuws leest u op DFT.nl van De Telegraaf [Nieuws].

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.