4shared
Zakelijk nieuws:

Meer toeristen naar Turkije

Ondanks de moeilijke marktomstandigheden gaat het goed met Turkije als vakantiebestemming. Dit jaar steeg het aantal toeristen dat wereldwijd naar Turkije ging met een half procent ten opzichte van 2011. Ook het aantal Nederlanders dat Turkije als vakantiebestemming koos is gestegen met 5,5 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig daar. In aantallen: ruim één miljoen Nederlandse toeristen zetten tot en met september voet op Turkse bodem: een stijging van 56.106 bezoekers. Door deze stijging staat Nederland nu in de top 10 als het gaat om inkomend toerisme in Turkije.

via Meer toeristen naar Turkije-Toeristisch nieuws, reisreportages en vakantieaanbod op Puur op reis.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.