4shared
Zakelijk nieuws:

Turks fruit rijp voor pluk

In Europa is Turkije met afstand de snelst groeiende economie. De ISE Istanbul Stock Exchange is dit jaar eveneens aan een forse opmars bezig.Turkije heeft met 80 miljoen mensen evenveel inwoners als Duitsland en is qua oppervlakte twee keer zo groot. Het Turkse BNP bedraagt 875 miljard euro. Dat is 1,45 keer zo veel als het Nederlandse.De helft van de bevolking is nog jonger dan 30 jaar en 75 procent is jonger dan 40! Qua oppervlakte en inwonertal zou Turkije, als het land er deel van zou uitmaken, het grootste land zijn van de Europese Unie.

via Turks fruit rijp voor pluk | NUzakelijk | Nieuws voor ondernemende mensen.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.