4shared
Zakelijk nieuws:

Tjingo persberichten – Tjingo.nl

  Tjingo deed onderzoek naar de meningen van ervaren reizigers over bekende zonvakantielanden. We vroegen mensen, die minimaal twee zonnige landen als Egypte, Griekenland, Spanje en Tunesië hebben bezocht, naar hun ervaringen in deze landen. Turkije komt hierbij veruit als beste uit de bus.De accommodaties in Turkije worden over het algemeen goed tot zeer goed beoordeeld en lopen ver voor op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding. Populaire accommodaties zijn het Miracle Resort in Lara gewaardeerd met een 8,8, Titanic Beach Resort ook gevestigd in Lara, 8,9 en Ideal Prime Beach in Marmaris. via Tjingo persberichten - Tjingo.nl.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.