4shared
Zakelijk nieuws:

Turkije kiest voor CommuniGate

Het Turks Verkeersbureau heeft CommuniGate PR & Marketing gekozen als communicatiebureau in Nederland. Het Haagse bureau won de tender die het verkeersbureau najaar 2012 heeft uitgeschreven. Vanaf deze maand adviseert CommuniGate Turkije over de ontwikkeling van PR- en marketingstrategieën en coördineert de uitvoering van activiteiten. Turkije heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt, ook in 2012 gingen opnieuw meer mensen naar het veelzijdige land op vakantie ondanks de mindere economische situatie in Nederland. Komende jaren richt het Turks Verkeersbureau zich op een verbreding van de doelgroep, waarbij zij met name tevens de cultuurliefhebbers wil aanspreken. Daarbij gaat het niet alleen om de historische en archeologische rijkdom, gastronomie, muziek en dans, mode, design en kunst zijn eveneens belangrijke thema’s. ‘Nederland is een belangrijk markt voor Turkije. Veel mensen hebben Turkije al ontdekt, maar wij zijn ervan overtuigd dat we ook voor andere doelgroepen geweldige vakantiekeuzes bieden. Deze mensen willen we bereiken en overtuigen. Wij menen in CommuniGate het bureau te hebben gevonden dat ons ondersteunt bij deze verdere ontwikkeling’, vertelt directeur Enis Tataroğlu van het Turks Verkeersbureau in Den Haag. ‘Wij zijn vereerd en trots dat het Turks Verkeersbureau voor ons bureau heeft gekozen. Turkije is een prachtig vakantieland en biedt ongelooflijk veel mogelijkheden. Samen met het verkeersbureau gaan wij de strategie voor het komende jaar uitzetten waarbij wij onze creativiteit volop kwijt kunnen’, zegt directeur Gerdri ten Dolle van CommuniGate.

via Turkije kiest voor CommuniGate.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.