4shared
Zakelijk nieuws:

Suriname en Turkije willen geen visumplicht en dubbele belasting

Suriname en Turkije willen werken aan het afschaffen van dubbele belasting voor ondernemers. Dit zegt vicepresident Robert Ameerali. Het is wat afgesproken is tijdens zijn recente bezoek aan Ankara en besprekingen met premier Recep Tayyip Erdogan. Ook de visumplicht is bekeken. “Het staat hoog op de agenda. We zijn zover om in elk geval de visumplicht af te schaffen voor hoge functionarissen en diplomaten”, zegt Ameerali.

De details moeten nog worden uitgewerkt op ambtelijk niveau. Volgens Ameerali was het een goed bezoek met goede afspraken ook voor het bedrijfsleven. De ruim twintig zakenlieden die meereisden hebben tenminste begincontacten kunnen leggen. Een investeringsovereenkomst is in de pijplij, maar daar moet nog aardig wat voorbereidingswerk aan vooraf gaan. Vooral de belastingsaanslagen voor ondernemers krijgt daarbij aandacht.

via Suriname | Waterkant.Net | Suriname en Turkije willen geen visumplicht en dubbele belasting.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.