4shared
Zakelijk nieuws:

Wim Bosman België breidt partnernetwerk in Turkije uit

Vanaf 1 april 2013 werkt Wim Bosman België samen met één van de meest vooraanstaande Turkse logistieke dienstverleners, Sertrans in Turkije.

Sertrans Logistics Uluslararasi Nakliyat Ve Tic. Ltd. Sti is met haar hoofdkantoor gevestigd in Istanbul en biedt een totale gebiedsdekking op de Turkse markt. Met haar internationale expertise en filialen door heel Turkije heeft Sertrans een uitstekend dekkend netwerk met uitgebreide services. Volledige Tracking & Tracing van zendingen en een online elektronisch vrachtbrievenarchief zijn slechts twee van de vele mogelijkheden die worden aangeboden.

Naar verwachting zal het partnership met Sertans leiden tot een groeiende vraag naar groepagetransport van en naar Turkije. Sertrans is tevens lid van het internationale groupagenetwerk System Alliance Europe en is ISO gecertificeerd.

Hogere vertrekfrequentie

Met deze nieuwe partner zal de frequentie van vertrek vanuit België naar Turkije uitgebreid worden naar dagelijkse vertrekken. Levering van goederen kan al plaatsvinden binnen acht dagen na afhaling.

Multimodaal vervoer, een duurzaam en economisch alternatief

Voor zendingen van en naar Turkije wordt gebruik gemaakt van intermodaal vervoer. Dit biedt een duurzaam en economisch gunstig alternatief voor uitsluitend wegtransport. Multimodaal vervoer is dus economisch gunstiger, met een langere looptijd (2 dagen). Er is minder CO2-uitstoot en de hoge brandstofprijzen worden deels vermeden.

via Bedrijfsnieuws Transport | Transport Online – Wim Bosman België breidt partnernetwerk in Turkije uit.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.