4shared
Zakelijk nieuws:

Tiësto, The Prodigy, Snoop Dogg en meer naar Istanbul

Er staan grote namen op de agenda van het muziekfestival Istanbul Calling. Het festival betekent deze zomer maar liefst 120 dagen lang muziek en optredens van beroemde nationale en internationale artiesten.

Istanbul Calling is vorige week begonnen en duurt tot 15 augustus. Naast onze eigen Tijs Verwest, oftwel DJ Tiësto, komen ook Iron Maiden, The XX, Placebo, 30 seconds to Mars, Ke$ha en Nas langs om een optreden te verzorgen.

Vodafone is de grote sponsor van Istanbul Calling, ook de Turkse Garanti Bank is sponsor. De optredens vinden plaats in onder andere het Inönü Stadion (het voetbalstadion van Beşiktaş), Parkorman en het Macka Park.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via: www.biletix.com

via Tiësto, The Prodigy, Snoop Dogg en meer naar Istanbul | Turkije.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.