4shared
Zakelijk nieuws:

Turkije gastheer 50ste editie grootste Europese nefrologiecongres

Zaterdag ging het ERA-EDTA-congres in Istanbul van start. Het congres van de European Renal Association – European Dialysis and Transplant Association is na dat van de American Society of Nephrology het grootste jaarlijkse nefrologiecongres ter wereld. Dit jaar vindt het voor de vijftigste keer plaats.

De jubileumeditie heeft onderdak gekregen in Istanbul. De ruim 8.000 deelnemers geven een flinke economische impuls aan de stad, maar de Turkse leden van het organisatiecomité hopen vooral op meer bekendheid. In Turkije heeft, volgens een onderzoek dat is uitgevoerd door de Turkse federatie van nefrologen, 15,7% van de bevolking een vorm van nierschade.

via Turkije gastheer 50ste editie grootste Europese nefrologiecongres.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.