4shared
Zakelijk nieuws:

Business Guide Turkije – E-books MijnMKB

De Turkse economie is een van de snelstgroeiende ter wereld. Niet gek dus dat de belangstelling om hier te ondernemen toeneemt, ook bij Nederlandse ondernemers.
In de business guide vind je naast deze handige tips ook praktische informatie over de Turkse geschiedenis, economie en cultuur. Bovendien hebben we voor je uitgezocht in welke sectoren de beste kansen liggen om te ondernemen in het land. Aan ondernemers en experts vroegen we hun ervaringen en tips te delen. Want van wie kan je nou beter horen hoe het is om zaken te doen in Turkije, dan van mensen die er al jaren zitten?

Business Guide Turkije | E-books | MijnMKB.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.