4shared
Zakelijk nieuws:

Prijsstijging onroerend goed Turkije verwacht bij toetreding EU

Turkije nadert een nieuw hoofdstuk in toetreding tot de EU. De gesprekken over het lidmaatschap van de EU worden 5 november voortgezet. Intussen speculeren investeerders over wat de toetreding gaat betekenen voor de onroerend goed prijzen de komende jaren.

In 1987 vroeg Turkije al een lidmaatschap aan van de EU, toen nog de EEG (Europese Economische Gemeenschap). Ruim 26 jaar na dato is er nog steeds geen besluit gevallen. Drie jaar geleden werden de besprekingen onderbroken, vanwege kritiek van de EU-leden op de Turkse aanpak van anti-regering demonstraties.

via Prijsstijging onroerend goed Turkije verwacht bij toetreding EU.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.