4shared
Zakelijk nieuws:

Stichting ActieZwerfhonden actief in Turkije

Turkije kent, zoals veel andere zuidelijke landen, een gigantisch zwerfdieren probleem. Miljoenen honden en katten trachten te overleven onder vaak barre omstandigheden. Stichting ActieZwerfhonden probeert hier wat aan te doen door het organiseren en financieren van sterilisatiecampagnes onder zwerfdieren.

De stichting heeft niet de illusie dat zij alle zwerfdieren zal kunnen steriliseren. Echter tijdens de campagnes van de stichting worden ook plaatselijke dierenartsen opgeleid om het werk na het vertrek van haar team voort te zetten. De campagnes dienen ook als voorbeeld van hoe het wel moet. Uiteindelijk is de bedoeling dat Turkse overheid en dierenwelzijn organisaties zelf op grote schaal dieren gaan steriliseren.

 


via Stichting ActieZwerfhonden actief in Turkije – PiepVandaag.nl.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.