4shared
Zakelijk nieuws:

Gezinnen dol op Turkije

In 2012 gingen Nederlandse gezinnen het liefst naar Spanje op vakantie, maar nu staat Turkije op de eerste plaats.Dat blijkt uit een onderzoek van Skyscanner. Turkije is overduidelijk bezig aan een opmars. Het land staat op de tweede plek als het gaat om de meest populaire vliegbestemming van alle Nederlandse reizigers in 2013. In deze categorie staat Spanje nog wel op één. Op de derde plek staat Groot-Brittannië.Turkije was vorig jaar naast Spanje ook nog eens de meest gevierde zomerbestemming. In de winter reisden Nederlanders massaal af naar Groot-Brittannië, Spanje en Thailand.

via Gezinnen dol op Turkije – Reizen en vakanties | U leest er alles over op Reiskrant.nl van De Telegraaf [reiskrant].

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.