4shared
Zakelijk nieuws:

Investeerders trekken naar zuivelsector Turkije

De economische groei en verstedelijking in Turkije maken dat er grote groeikansen ontstaan voor de zuivelsector. Die kansen zijn een magneet voor investeerders. Ook het Arabische Abraaj Group, zeer actief in Afrika, heeft nu zijn slag geslagen, zo meldt Golf Business.

Het private investeringsbedrijf Abraaj Group maakt bekend een meerderheidsbelang genomen te hebben in het Turkse familiebedrijf Yörsan Groep. De investering werd aangekondigd in samenwerking met de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling en de Yörsan famillie.

via boerenbusiness.nl – Investeerders trekken naar zuivelsector Turkije.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.