4shared
Zakelijk nieuws:

Turkije op zesde plek meest populaire bestemming ter wereld

Het gaat (nog altijd) erg goed met het toerisme in Turkije. In 2013 brachten maar liefst 39 miljoen mensen een bezoek aan Turkije. Het aantal toeristen nam vorig jaar met ruim 7 procent toe ten opzichte van 2012. Hiermee staat Turkije op de zesde plek van de meest populaire vakantiebestemmingen in de wereld.

Het Turkse Bureau voor de Statistiek maakte deze week deze positieve cijfers bekend. Vorig jaar kwamen er 33.8 miljoen mensen naar Turkije uit landen als Nederland, Frankrijk, Engeland en ga zo maar door. Ook brachten ruim 5 miljoen Turken uit landen als Duitsland en Nederland hun vakantie door in Turkije.

via Turkije op zesde plek meest populaire bestemming ter wereld | Turkije.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.