4shared
Zakelijk nieuws:

Turkish Airlines ook via Rotterdam

Turkish Airlines is met goed nieuws naar buiten gekomen! De in istanbul gevestigde Turkse vliegtuitgmaatschappij heeft bekend gemaakt vanaf 4 maart 2014 ook vluchten uit te voeren vanaf Rotterdam Airport naar Istanbul. Dit is zeer gunstig voor de mensen die in Rotterdam wonen en naar Istanbul willen vliegen. Vaak staan deze mensen lang in de file om vanuit Rotterdam op Schiphol te komen. Vanaf nu is dat niet meer nodig.

De Turkse nationale luchtvaartmaatschappij beschikt over ongeveer 200 toestellen die naar meer dan 200 bestemmingen vliegen. Niet alleen naar bestemmingen in Europa, maar ook in het Midden-Oosten, het Verre Oosten, Afrika en de Verenigde Staten. Eerder had Turkish Airlines al bekend gemaakt dat de vliegtuigmaatschappij de komende tien jaren wil groeien tot één van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld.

Turkish Airlines vliegt vanaf maart 2014 vier keer per week vanaf het vliegveld in Rotterdam naar Istanbul. De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 737-800 of Airbus A319. De dagen van de vluchten zijn al bekend. Deze staan gepland op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag. Veel keus voor de liefhebber dus! De vluchten in Rotterdam worden door zeven medewerkers van Turkish Airlines geregeld.

Een van de redenen voor Turkish Airlines om vluchten vanuit Rotterdam aan te bieden is omdat Rotterdam de handelsstad is van Nederland, met de de grootste haven in Europa. De directeur van Turkish Airlines beschrijft Rotterdam als een potentiele groeimarkt voor de vliegtuigmaatschappij.

Veel mensen reizen op dit moment nog met de auto naar Turkije. Sommigen schaffen hier zelfs een nieuwe auto voor aan. Andere doen dit omdat ze bijvoorbeeld meer spullen mee kunnen nemen of kunnen genieten van de plaatsen die ze passeren tijdens de reis. Door extra vluchten aan te bieden via een andere luchthaven hoopt Turkish Airlines op meer klanten.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.