4shared
Zakelijk nieuws:

Egypte in out, Turkije blijft populair

waarom blijft collega-vakantieland Turkije wel uitermate populair?

Bijna niemand kiest er meer voor om naar Egypte op vakantie te gaan. Dit vanwege alle politieke onrust en terroristische dreigingen. Egypte was heel lang één van de meest populaire vakantielanden onder Nederlanders, nu bungelt Egypte helemaal onderaan de lijst. Touroperator Corendon bijvoorbeeld ziet het aantal boekingen alleen maar dalen. Geheel begrijpelijk dat mensen huiverig zijn om naar Egypte op vakantie te gaan. Maar waarom blijft collega-vakantieland Turkije wel uitermate populair?

via Egypte in een dal, Turkije alleen maar populairder | Turkije.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.