4shared
Zakelijk nieuws:

11 miljoen toeristen naar Turkije

Turkije blijft voor miljoenen mensen het ideale vakantieland

Turkije blijft voor miljoenen mensen het ideale vakantieland. Ben je er eens geweest, dan is de kans groot dat je weer eens terugkomt. Zoals de meeste ‘Turkije-gangers’. In de eerste vijf maanden van dit jaar kwamen bijna 11 miljoen buitenlandse toeristen vakantie vieren in Turkije. Een hele hoop en dat ook nog eens voor de zomervakantie uit. Het aantal toeristen is ten opzichte van vorig jaar met 4.8 procent gestegen. De meeste mensen 4.2 miljoen gingen naar Istanbul. Op een goede tweede plek staat hoe kan het ook anders Antalya.

via 11 miljoen toeristen naar Turkije | Turkije.

photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.