4shared
Zakelijk nieuws:

Prognosfruit vindt voor het eerst plaats in Turkije

Op de 38e editie van Prognosfruit, het jaarlijkse toonaangevende evenement voor de Europese hardfruitsector vindt dit keer voor het eerst plaats in Turkije.

Op de 38e editie van Prognosfruit, het jaarlijkse toonaangevende evenement voor de Europese hardfruitsector vindt dit keer voor het eerst plaats in Turkije. WAPA en Copa-Cogeca bundelen hun krachten met de Turkse vereniging voor de fruitsap-sector (MEYED) om de  conferentie van 6 tot 8 augustus te organiseren in Istanbul. Momenteel hebben zich al meer dan 200 deelnemers ingeschreven voor het evenement. Het programma en de registratie-informatie staan op de conferentiewebsite www.prognosfruit.eu

Samen met sapindustrie

Ebru Akdag, secretaris-generaal van MEYED vertelt: “Prognosfruit is een geweldig platform op de appel- en perensector elk jaar weer bij elkaar te brengen. Het evenement in 2014 is niet alleen speciaal omdat het in Istanbul plaatsvind, maar het is extra bijzonder omdat er wordt samengewerkt met de branchevereniging van de sapindustrie. Het zal een grote kans zijn om de samenwerking tussen verse en verwerkte sector te verbeteren.

via Prognosfruit vindt voor het eerst plaats in Turkije.

photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.