4shared
Zakelijk nieuws:

​Deerns opent een kantoor in Turkije

De opening van het kantoor in Istanbul past binnen de strategie tot versterking van Deerns’ internationale marktpositie, stelt het bureau.

Rabia Recla wordt directeur van Deerns Türkiye. Hiervoor was zij onder meer directeur van het ingenieursbureau COWI Turkije; in die functie was Recla verantwoordelijk voor de oprichting van de afdeling wind energie en leidde zij projecten op het gebied van hernieuwbare energie.De opening van het kantoor in Istanbul past binnen de strategie tot versterking van Deerns’ internationale marktpositie, stelt het bureau. De economie van Turkije wordt door het Internationaal Monetair Fonds IMF aangemerkt als één van de sterkst opkomende economieën.

via ​Deerns opent kantoor in Turkije – architectenweb.nl.

photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.