4shared
Zakelijk nieuws:

Bijna 400 Turkse stranden hebben ‘Blue Flag’ certificaat

Turkije staat op de derde plek van 70 landen met de mooiste en schoonste stranden. De zogenaamde Blue Flag award is al aan 397 Turkse stranden uitgedeeld. De provincie Antalya heeft de meeste Blue Flag stranden, 197 maar liefst. Daarna komt Muğla (89) en op drie staat de regio Izmir (43).

Patara beach kalkan turkey
Advertisement

Turkije staat op de derde plek van 70 landen met de mooiste en schoonste stranden. De zogenaamde Blue Flag award is al aan 397 Turkse stranden uitgedeeld. De provincie Antalya heeft de meeste Blue Flag stranden, 197 maar liefst. Daarna komt Muğla (89) en op drie staat de regio Izmir (43).

Griekenland staat net iets boven Turkije met 407 Blue Flag stranden. Spanje staat bovenaan de lijst en heeft er 537.

Advertisement

via Bijna 400 Turkse stranden hebben ‘Blue Flag’ certificaat | Turkije.

photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.