4shared
Zakelijk nieuws:

EU waarschuwt kandidaatlidstaat Turkije om landbouw export naar Rusland

De EU probeert ondertussen te voorkomen dat niet-geboycotte landen uitgroeien tot Ruslands hofleverancier. De Unie dreigt dat dit gevolgen kan hebben voor kandidaat-lidstaten van de EU.

Advertisement

Ondanks berichten in de Russische media dat de prijzen voor groenten en fruit niet zouden stijgen als gevolg van de sancties, duiken steeds vaker berichten op waaruit het tegendeel blijkt. In Moskou en Kaliningrad liggen de prijzen hoger dan voorheen. Daarnaast heeft de Russische landbouw een financiële injectie van 13,3 miljard nodig. De EU probeert ondertussen te voorkomen dat niet-geboycotte landen uitgroeien tot Ruslands hofleverancier. De Unie dreigt dat dit gevolgen kan hebben voor kandidaat-lidstaten van de EU.

via EU waarschuwt kandidaatlidstaten Turkije en Servië.

Advertisement
photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.