4shared
Zakelijk nieuws:

Van der Vaart mogelijk naar Turkije: “We praten met de club”

Volgens de website is er weliswaar sprake van onderhandelingen, een akkoord werd nog niet bereikt. Van der Vaart, die in Hamburg een contract tot de zomer van 2015 heeft, wordt al langer in verband gebracht met een vertrek bij de Duitse club. De Oranje-international zelf liet onlangs optekenen dat hij graag bij HSV wil blijven.

rafael van der vaart
Advertisement
Advertisement
 “We praten met de club”, laat de agent van Van der Vaart weten aan het Duitse Spox.com met betrekking tot de belangstelling van Trabzonspor. Volgens de website is er weliswaar sprake van onderhandelingen, een akkoord werd nog niet bereikt. Van der Vaart, die in Hamburg een contract tot de zomer van 2015 heeft, wordt al langer in verband gebracht met een vertrek bij de Duitse club. De Oranje-international zelf liet onlangs optekenen dat hij graag bij HSV wil blijven.

via Van der Vaart verruilt HSV mogelijk voor Turkije: “We praten met de club” – Voetbalprimeur.nl.

photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.