4shared
Zakelijk nieuws:

Bijeenkomst Road2Turkey Health

Ontwikkelt of exporteert u medische apparatuur?

Ontwikkelt of exporteert u medische apparatuur? En denkt u aan export naar Turkije of samenwerking met Turkse partners?

halthcare Turkey
Advertisement

Ontwikkelt of exporteert u medische apparatuur? En denkt u aan export naar Turkije of samenwerking met Turkse partners? Kom dan naar de bijeenkomst Road2Turkey Health. Leer meer over trends en marktkansen in de Turkse gezondheidssector.

Groeikansen gezondheidssector

De gezondheidssector in Turkije is volop in ontwikkeling. Het is de grootste gezondheidssector in de regio Midden-Oosten. De komende jaren investeert de Turkse overheid € 45 miljard extra in de gezondheidszorg, met name in R&D. Er zijn dan ook volop groeikansen voor Nederlandse bedrijven.

 

Bijeenkomst Road2Turkey Health | RVO.nl.

Advertisement
photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.