4shared
Zakelijk nieuws:

Turkije verwacht nieuw record vijgenvolume

Nu het seizoen begonnen is, is voldoende volume beschikbaar in alle maten. Het volume zou dit jaar zelfs naar recordhoogte kunnen stijgen

Advertisement

“De oorzaak van de vertraagde start van het seizoen is het weer,” vertelt Ayse Ozler van Ozler Ziraat. “Twee weken voor de start van het seizoen was het koeler dan normaal.” Door de latere start zijn de vruchten groter. Dat was positief voor de open markt, maar veroorzaakte wel problemen voor de telers die afspraken hadden met retailers. Nu het seizoen begonnen is, is voldoende volume beschikbaar in alle maten. Het volume zou dit jaar zelfs naar recordhoogte kunnen stijgen.

via Turkije verwacht nieuw record vijgenvolume.

Advertisement

photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.