4shared
Zakelijk nieuws:

Webinar: Hoe benader je de Turkse markt?

Advertisement

Turkije heeft een snelgroeiende economie, een grote bevolking en een ambitieuze regering. Hier liggen dus veel kansen voor Nederlandse ondernemers. “Voor bijna elk product kun je in Turkije wel een afzetmarkt vinden”, zegt David Naves, hoofd van de economische afdeling van de Nederlandse ambassade in Ankara.

Ondernemer Ibrahim Özgül (Define Group) begeleidt verschillende bedrijven die voet aan de grond willen krijgen in Turkije. Monique Ansink (Excellent Products) ging in november 2012 op handelsmissie naar Turkije en heeft hier net haar eerste opdrachten binnengesleept.

via Webinar: Hoe benader je de Turkse markt? | Monique Ansink, Ibrahim Özgül en David Naves | MKB Servicedesk.

Advertisement

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.