4shared
Zakelijk nieuws:

Corendon opent nieuwe hotels in surfparadijs Çeşme

Çeşme ligt op een schiereiland ten westen van de miljoenenstad Izmir. Het is een badplaats die vooral geliefd is onder de Turkse jetset. Corendon kocht er onlangs twee all inclusive hotels, die beiden dit zomerseizoen open gaan.

Advertisement

Çeşme ligt op een schiereiland ten westen van de miljoenenstad Izmir. Het is een badplaats die vooral geliefd is onder de Turkse jetset. Corendon kocht er onlangs twee all inclusive hotels, die beiden dit zomerseizoen open gaan.

Houd je van luxe, lekker zonnen, de zee en heerlijk eten? In deze all inclusive hotels kan het de hele dag door.

via Corendon opent nieuwe hotels in surfparadijs Çeşme | Turkije.

photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.