4shared
Zakelijk nieuws:

De Bouw: Kansen voor Nederlandse bedrijven in Turkije

Advertisement

Het Honorair Consulaat-Generaal van Turkije (HCG Turkije) is verantwoordelijk voor het bevorderen van betrekkingen tussen Nederland en Turkije. De activiteiten richten zich op zakendoen, kunst, cultuur en studentenuitwisseling. Daarbij vormt het HCG Turkije een link tussen Nederlandse en Turkse ondernemers door te adviseren en te bemiddelen. Ook organiseert het HCG Turkije handel bevorderende activiteiten.

Op woensdag 19 november 2014 wordt van 16:30 tot 19:30 uur in het Honorair Consulaat-Generaal van Turkije te Leiden een bijeenkomst georganiseerd met als doel Nederlandse ondernemers in de bouwnijverheid te informeren over de mogelijkheden in Turkije.

via De Bouw: Kansen voor Nederlandse bedrijven in Turkije | Nieuws | Bouwend Nederland.

photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.