4shared
Zakelijk nieuws:

‘Grote verffabriek Akzo mogelijk in Turkije’

Een vijfde grote verffabriek van AkzoNobel zou gebouwd kunnen worden in Turkije. Dat zei topman van Akzo Nobel

akzo Nobel
Advertisement

Een vijfde grote verffabriek van AkzoNobel zou gebouwd kunnen worden in Turkije. Dat zei topman Ton Büchner donderdag op radiozender BNR. Een definitieve beslissing over de fabriek is echter nog niet genomen, zo herhaalde hij.

Eerder werd al bekend dat de Europese verfproductie van duurdere merken grotendeels over zou gaan naar vijf megafabrieken in Europa. Daarvan komen er twee in Groot-Brittannië, een derde in Polen en de vierde in Frankrijk. Dat de vijfde fabriek. die Noord-Afrika, Oost-Europa en Rusland zal bedienen, waarschijnlijk in Turkije komt had het concern al laten doorschemeren.

via ‘Grote verffabriek Akzo mogelijk in Turkije’ | RTL Nieuws.

photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.