4shared
Zakelijk nieuws:

Vers gesneden appelsnacks in Turkije en het Midden-Oosten: APPY

Een nieuw idee is geboren onder de merknaam APPY: vers gesneden appelsnacks in Turkije en het Midden-Oosten.

Appy
Advertisement

Een nieuw idee is geboren onder de merknaam APPY: vers gesneden appelsnacks in Turkije en het Midden-Oosten. Het in Istanbul gevestigde bedrijf HSG voert een volautomatisch appelverwerkings- en verpakkingslijn in om zo de vraag naar verse en gezonde appelsnacks te voeden. HSG wil het nieuwe merk ‘Appy’ verkopen via de versafdeling van de supermarkt, bakkerijen en snoepwinkels, voedseloutlets en benzinestations en via persoonlijk verzoek van de klant.

via Vers gesneden appelsnacks in Turkije en het Midden-Oosten: APPY.

Advertisement

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.