4shared
Zakelijk nieuws:

Willem II in Turkije

Het Brabants Dagblad reist mee naar Istanbul om verslag te doen

Willem II verblijft woensdag tot en met zaterdag in Turkije. Het Brabants Dagblad reist mee naar Istanbul om verslag te doen in de krant en op de site. Een overzicht van dag 1 van de Tilburgers in de miljoenenstad aan de Bosporus.

knvb voetbal

Willem II verblijft woensdag tot en met zaterdag in Turkije. Het Brabants Dagblad reist mee naar Istanbul om verslag te doen in de krant en op de site. Een overzicht van dag 1 van de Tilburgers in de miljoenenstad aan de Bosporus.

Drie vlaggetjes met het logo kondigden de komst van Willem II aan. In het Hampton by Hilton-hotel zijn ze wel wat gewend. Pas nog waren Feyenoord en Arsenal er te gast voor hun Europese wedstrijden tegen Besiktas. Zaterdag komt Panathinaikos. Voor een voetbalploeg draaien ze hun hand niet om.

via Dag 1 Willem II in Turkije: Betondorp.

Trouwens, Willem II was ook in de zomer in Turkije voor de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen:

photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.