4shared
Zakelijk nieuws:

Zaken doen in Turkije: tips en hints – Turkije.org

Advertisement

Al enige tijd bekruipt ons het gevoel dat ondernemend Nederland en dan met name het MKB deel daarvan enige mate van koudwatervrees vertoond ten aanzien van zaken doen met en in Turkije. Terwijl aansprekende bedrijven als Akzo Nobel, Stork dochter Fokker Elmo, banken Ing en Rabo en ook de ondernemende Wageningse Universiteit de innige samenwerking in Turkije zoeken. Waarom laat het MKB zich zo weinig zien in de deze interessante afzetmarkt.

Eerst maar eens kijken wat de economische high-lights zijn in het grote delen van dit land. Over de grenspolitieke issues en de rol van Turkije daarin hoeven we het hier niet te hebben, daar is dagelijks al voldoende aandacht voor in de media.

lees verder op: Zaken doen in Turkije – ManagementSite.

 

[moreProgram id=”729″]
photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.