4shared
Zakelijk nieuws:

Grootste beursnotering Turkije dit jaar $747 mln waard

Advertisement

Verzekeraar Aviva heeft zijn Turkse joint venture met het op een na grootste Turkse bedrijf Sabanci met succes naar de beurs gebracht. De samenwerking wordt gewaardeerd op $747 miljoen en is de grootste notering sinds april vorig jaar.

De beursgang van Aviva, voormalig moederbedrijf van Delta Lloyd, met Sabanci geldt als opmerkelijk, omdat de opkomende markten met tegenvallende rendementen kampen. Beleggers zien kennelijk toch brood in de notering.

via Grootste notering Turkije dit jaar $747 mln waard | Nieuws | Telegraaf.nl.
“Gaat u een weekendje weg? vergeet uw reisverzekering niet..”

photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.