4shared
Zakelijk nieuws:

‘Ruiz in januari naar Rizespor – Turkije’

Advertisement

Bryan Ruiz liet zich in januari dit jaar door zijn werkgever Fulham uitlenen aan PSV om ritme op te doen voor het WK in Brazilië. Met Costa Rica blonk hij vervolgens uit, maar inmiddels speelt hij in de Championship in Engeland, nadat Fulham vorig seizoen degradeerde uit de Premier League.

 

Maar daar komt mogelijk gauw verandering in. Het Turkse Rizespor zou hem in januari willen aantrekken om mee te blijven strijden om Europese tickets in de Turkse Super League. De club probeerde Ruiz in de zomer al te strikken, maar kwam er toen niet uit met Fulham.

via ‘Ruiz in januari naar Turkije’ • ELFvoetbal.nl.

photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.