4shared
Zakelijk nieuws:

Turkish Airlines sponsort weer een voetbalclub: Feyenoord

Advertisement

Feyenoord heeft een Turkse sponsor: vliegmaatschappij Turkish Airlines. Voordat de wedstrijd tegen PEC Zwolle begon, werd de overeenkomst getekend. Turkish Airlines vliegt sinds kort dagelijks vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Istanbul. Begin dit jaar waren dit nog 4 vluchten per week.

De Turken blijven minimaal een jaar de sponsor van Feyenoord. Als de samenwerking goed verloopt, kan het contract verlengd worden.

Sinds januari 2010 is Turkish Airlines sponsor van FC Barcelona. De luchtvaartmaatschappij is onder andere verantwoordelijk voor het vervoer van de spelers. Enkele weken later is ook een sponsorovereenkomst gesloten met Manchester United FC. Vervolgens heeft THY ook met FK Sjachtar Donetsk en met Ajax sponsorovereenkomsten gesloten. In het seizoen 2014/2015 is het logo tijdens Champions League wedstrijden ook zichtbaar op het shirt van de Turkse voetbalclub Galatasaray SK.
Ook de Europa League (Basketbal) wordt gesponsord door Turkish Airlines waardoor de league genoemd is naar ‘Turkish Airlines Euroleague’. Turkish Airlines geeft ook veel geld uit naar de commercials, zo zijn aantal celebrities gecast zoals Kobe Bryant, Lionel Messi, Caroline Wozniacki, Youssou N’Dour voor de commercials van de vliegmaatschappij.

 

 

photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.