4shared
Zakelijk nieuws:

Kaartverkoop Nederland-Turkije – Voetbal

Nederland Turkije
Advertisement

Het Nederlands elftal speelt zaterdag 28 maart de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije. De Turken staan na vier duels op de vierde plaats in groep A, twee punten achter Nederland. De wedstrijd begint om 20.45 uur en wordt gespeeld in de Amterdam Arena.

De kaartverkoop voor het duel gaat zaterdag 6 december van start. Toegangsbewijzen zijn vanaf 25 euro verkrijgbaar in de KNVB online ticketshop. Een Oranje ClubCard is niet verplicht. Per persoon kunnen maximaal vier kaarten worden aangeschaft. De toegangsbewijzen kunnen alleen via iDeal worden afgerekend. Er zijn aparte vakken beschikbaar voor supporters van Turkije. Let er dus op welk ‘event’ je selecteert.

via Kaartverkoop Nederland-Turkije | OnsOranje.

 

photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.