4shared
Zakelijk nieuws:

De nieuwste hotels van Side

Advertisement

Side breidt, net als bijna alle Turkse badplaatsen, haar arsenaal van prachtige grote resorts jaarlijks uit. Hotelketens blijven nieuwe hotels ontwerpen en bouwen om aan de groeiende vraag te kunnen blijven voldoen. Nog steeds groeit het aantal buitenlandse toeristen dat Turkije bezoekt elk jaar. Tegenwoordig zijn dit er al bijna 35 miljoen. Duitsland, Rusland en Groot-Brittannië zijn de lijstaanvoerders qua toeristenaantallen. Voor 2015 staan ook weer de nodige hotelopeningen gepland. Hieronder de twee meest veelbelovende hotels die in Side komen te staan.

Royal Taj Mahal

Het Royal Taj Mahal Side is de nieuwste telg van de Stone Group Hotels keten die reeds bekend is van hotels als Royal Adam & Eve, Royal Wings en Royal Alhambra Palace. De gasten zullen bij dit hotel een overweldigende luxe aantreffen. Het vijfsterrenhotel zal een verzorging aanbieden op basis van een zeer uitgebreide ultra all inclusive formule waarmee u 24 uur per dag voorzien wordt van eten en drinken. Men kan zich hieraan te goed doen bij maar liefst 9 verschillende bars en 6 restaurants. Met maar liefst zes zwembaden, waarvan twee met waterglijbanen, is er aan waterplezier ook genoeg aandacht besteed. Daarnaast heeft het hotel ook nog de beschikking over een eigen stuk privéstrand en een binnenzwembad bij het wellnesscentrum. WiFi is hier gratis, wat slechts één van de vele services is die het hotel biedt. Een doktersservice, oppasservice, stomerij en receptie met mogelijkheid tot huren van een auto staan hier allemaal voor de gasten klaar. Verder zijn er faciliteiten aanwezig die te verwachten zijn van een vijfsterrenhotel.

Water Side Deluxe Resort

Naast Royal Taj Mahal wordt ook het Water Side Deluxe Resort in Side gebouwd. Omring door bomen, op steenworp afstand van de schitterende blauwe zee en op zo’n 7 kilometer van het centrum van Side vandaag zal dit hotel te vinden zijn. Gasten kunnen hier een duik nemen in het grote zwembad van het hotel en voor de kids is er ook een waterglijbaan bij het kinderzwembad. Verder zijn er de nodige sporten te beoefenen en wordt er animatie en entertainment verzorgd gedurende de dag. Het verblij is ook bij dit hotel op basis van all inclusive dus de hotelgasten hoeven niets anders dan te genieten van hun welverdiende vakantie.


Buiten de schitterende hotels om heeft de stad Side en haar omgeving ook genoeg te bieden. Er zijn hier in groten getale opgravingen aanwezig in alle soorten en maten. De meest indrukwekkende zijn de grote stadspoort en het amfitheater. Daarnaast zijn de watervallen van Manavgat ook zeker het bezoeken waard.

photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.