4shared
Zakelijk nieuws:

Rusland en Turkije ronden eerste gesprekken over ‘Turk Stream’ af

Advertisement

Turkije en Rusland hebben een eerste ronde van besprekingen gehouden over de mogelijke aanleg van een nieuwe pijpleiding voor aardgas tussen de twee landen, als alternatief voor de aanleg van de South Stream-pijpleiding naar de Europese Unie, die deze maand werd afgeblazen vanwege de politieke spanningen rond Oekraïne.De onderhandelingen begonnen woensdag, nadat Turkije vorige week tijdens het staatsbezoek van de Russische president Vladimir Poetin aan Ankara een intentieverklaring ondertekende, meldt de Turkse minister van energie Taner Yildiz donderdag.

via Rusland en Turkije ronden eerste gesprekken over ‘Turk Stream’ af | RTL Nieuws.

photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.