4shared
Zakelijk nieuws:

Vacature Stagiaire: Nederlandse Ambassade in Ankara, Turkije

foto:David Stanley
Advertisement

Vacature:

Stagiaire Economische Cluster Stagiaire bij de Nederlandse ambassade te Ankara. Het Economische Cluster van de ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden te Ankara biedt de mogelijkheid om stage te lopen vanaf 9 januari 2015. Het betreft een stage van 6 maanden. De stagiaire zal betrokken worden bij werkzaamheden op de Economische Afdeling.

Werkomgeving

De Nederlandse ambassade te Ankara behartigt de Nederlandse belangen in Turkije en biedt de stagiaire daarmee een uitdagende en leerzame werkomgeving. De Economische Afdeling richt zich voornamelijk op bilaterale economische relaties, bevorderen van de handelsrelaties en het ondersteunen van het Nederlandse bedrijfsleven in hun activiteiten in Turkije.

via Vacature Stagiaire Economische Cluster | Nederlandse Ambassade in Ankara, Turkije.

photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.