4shared
Zakelijk nieuws:

‘The Water Diviner’ van Russell Crowe in Turkse bioscopen

In Nederland moeten we er nog even op wachten maar eind deze maand gaat The Water Diviner – het regiedebuut van acteur Russell Crowe (50) – in de Turkse bioscopen draaien. Deze dramafilm werd deels opgenomen in Australië en in Turkije.

Istanbul en Cappadocië

Russell Crowe was daarom de laatste tijd vaak in Turkije te vinden vanwege opnames in Istanbul en in Cappadocië. Russell speelt zelf de hoofdrol in de film, maar ook komiek en acteur Cem Yılmaz en Yılmaz Erdoğan komen voorbij. De Australische acteur is een fan van Turkije, dat liet hij tijdens de opnames regelmatig weten via social media.

via ‘The Water Diviner’ van Russell Crowe in Turkse bioscopen | Turkije.

 

photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.