4shared
Zakelijk nieuws:

Elkon haalt contract binnen voor twee hybride ferry’s van Seaspan

Elkon haalt contract binnen voor levering van elektrische installatie en voortstuwingssysteem voor twee hybride ferry’s van Seaspan

Sedef Shipyard (Tuzla, Istanbul) heeft een belangrijk contract toegekend aan Elkon (Istanbul), een dochtermaatschappij van Imtech Marine, voor de levering van de elektrische installatie, technische diensten en het voortstuwingssysteem voor twee hybride ferry’s van het Canadese Seaspan.

De twee ferry’s met een lengte van 148,9 meter zijn voorzien van een dubbel brandstofsysteem (diesel en vloeibaar aardgas) en worden aangedreven door een hybride elektrisch voortstuwingssysteem. Op de ferry’s is plaats voor zo’n 59 trailers. Deze state-of-the-art ferry’s zullen de verouderde schepen vervangen en een belangrijke bijdrage leveren aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen. Bovendien zorgen ze voor een hoge mate van efficiency, optimale prestaties en betrouwbaarheid.

via Elkon haalt contract binnen voor levering van elektrische installatie en voortstuwingssysteem voor twee hybride ferry’s van Seaspan | Maritiem Nieuws.nl.

 

photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.