4shared
Zakelijk nieuws:

Nieuw logo voor Corendon

In 2015 bestaat Corendon alweer vijftien jaar. Dit laat de reisorganisatie niet ongemerkt voorbij gaan. Ter viering van dit heugelijke feit wordt er een nieuw beeldmerk en een nieuwe huisstijl geïntroduceerd. Binnen het nieuwe beeldmerk en de nieuwe huisstijl staan zon, zee en strand centraal.

De hoofdkleur van het nieuwe logo blijft rood, zij het een lichtere en frissere versie dan het vertrouwde Corendon-bordeauxrood. Het beeldmerk van zon, zee en strand worden gecompleteerd met de blauwe zeester en de gele zon. De heldere, frisse kleuren en het nieuwe moderne lettertype roepen een echt vakantiegevoel op.

Naast het nieuwe logo introduceert Corendon ook een nieuwe slogan, namelijk ‘Altijd de beste vakantiedeals!’.

Corendon geeft aan dat ze in hun hart niet zullen veranderen met deze verandering in beeldmerk en huisstijl. Ze blijven hun klanten nog steeds de beste reizen tegen de scherpste prijzen bieden, aldus Corendon.

via Nieuw logo voor Corendon – Reisgraag.nl.

photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.