4shared
Zakelijk nieuws:

De grootste all-in resorts in Turkije

De Turkse all-in resorts zijn al jaren flink in trek. Vooral langs de Turkse kust zijn vele hotels, hippe strandtenten, clubs en prachtige stranden te vinden, die er erg uitnodigend uitzien. Er zijn talloze all-in resorts te vinden langs de strand van Alanya, Belek of Side. Soms klein en bescheiden, maar soms ook immens groot. Met minder dan 1.000 kamers ben je zeker niet de grootste in Turkije. Al kan grootte uiteraard ook op andere manieren worden gemeten – bijvoorbeeld aan de hand van de faciliteiten of de oppervlakte. Dit zijn vijf van de grootste resorts in Turkije.

via De grootste all-in resorts in Turkije|Reiskrant| Telegraaf.nl.

photo by:

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.